top of page

Over Pre-Pet®

Dutch Diagnostics BV is in 2001 gestart met de distributie en verkoop van sneltesten. Sindsdien hebben we een distributienetwerk opgebouwd in meer dan 80 landen waar onze producten worden verkocht aan laboratoria, ziekenhuizen en wederverkopers.

 

 

Onze slogan is altijd "Human and Animal Care" geweest. Op aandringen van veel van onze klanten zijn we vorig jaar dan ook gestart ons ook te richten op dierdiagnostiek.

 

 

Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van tests die in eerste instantie beschikbaar zijn voor eigenaren van huisdieren. De lijn wordt later nog uitgebreid met tests die meer geschikt zijn voor dierenartsen.

 

 

Onder het Pre-Pet®-label zullen we in Nederland in eerste instantie tests gaan aanbieden die geschikt zijn voor katten en honden en andere kleine huisdieren (konijn, hamster). Deze tests kunnen over het algemeen worden gebruikt in urine of ontlasting. Eenvoudig uit te voeren testen die onmiddellijk een betrouwbaar resultaat geven.

 

 

Voor de exacte tests die beschikbaar zijn voor uw huisdier, kunt u een kijkje nemen onder "Onze producten" in het bovenstaande menu. De verkoop van deze producten aan eigenaars gaat in eerste instantie via onze dochteronderneming Testjezelf.nu BV.

 

 

We vragen dierenartsen en praktijken om contact met ons op te nemen als er interesse is in de uitgebreide productlijn. Voor de veterinaire markt zullen alle producten direct door Duch Diagnostics worden aangeboden.

 

Bel of mail ons, onze gegevens staan ​​op de contactpagina.

bottom of page